Partners

Architectuur, begeleiding renovatie en deel inrichting

Architectenbureau 4CV uit Gent, een multidisciplinair ontwerpteam, een samenwerking tussen 4 architecten. Architecte Sabine Okkerse combineert jarenlange expertise in talrijke renovatie- en restauratieprojecten op diverse schalen. Architecten Joke Vermeulen, Francis Catteeuw (samen Compagnie-O) en architect Geert Pauwels hebben een lange ontwerp–  en bouwervaring in onder meer de publieke sector.

- Ir Stabiliteit: Ingenieursbureau Norbert Provoost, Gent
- Ir Technieken: Henk Pijpaert engineering, Oudenaarde 


Inrichting museum en streekbezoekerscentrum

SIEN, The Art of exposure uit Sint-Gerard. SIEN beheerst de kunst van het ten-toon-stellen en de scenische communicatie. Het ervaren team bestaat onder andere uit Ghislain Belmans (concept designer en verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling en de wetenschappelijke inhoud); Geert Werkers (media designer en verantwoordelijk voor de multimediale technieken) en Pol Dejongh (binnenhuisarchitect en verantwoordelijk voor het macro design en inplantingsplan).  


Projectbegeleiding

- Westtoer, het West-Vlaamse provinciebedrijf voor toerisme en recreatie.

- De eigen stadsdiensten, met in het bijzonder museumconservator Hilde Colpaert, diensthoofd openbare werken Els Manhaeve en stafmedewerkster Elisabeth Wiels.   


Aannemers van de werken

Fase 1, voorgebouw: aannemer Himpe

Fase 2, fabrieksgebouw: [ ... ]

 

Een project met de steun van

  • De Vlaamse Overheid
  • Provinciebestuur West-Vlaanderen
  • Toerisme Vlaanderen
  • Interreg IV

Contact

Eperon d'Or
Prins Albertlaan 5
8870 Izegem

051/31.64.46 Contacteer ons